Begeleiding implementatie
f2

Begeleiding implementatie bij ERP-systemen

De implementatie van een nieuw ERP-systeem is een ingrijpend proces voor uw organisatie. Het vraagt extra tijd van u en uw medewerkers. Met name het onder de knie krijgen van de werkwijze van het nieuwe systeem kost veel tijd. Bovendien levert het ook vaak miscommunicatie op. De oorzaak hiervan is het verschil in kennisniveau van de consultant van het ERP-systeem en de eindgebruikers.

Begeleiding implementatie

S4Groei heeft ruime ervaring in het implementeren van ERP-systemen als consultant, maar ook als eindgebruiker. S4Groei is hierdoor bij uitstek in staat de vertaalslag te maken tussen het kennisniveau van de eindgebruiker en van de consultant van het systeem.

Door de inzet van S4Groei als onafhankelijke implementatiebegeleider/interne projectbegeleider, zal de implementatie snel en vooral soepel verlopen. Er zal minder sprake zijn van miscommunicatie. Daarnaast zal de benodigde implementatietijd aanzienlijk korter zijn. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren, maar zorgt er vooral voor dat er slechts een korte periode verstoring is in uw eigen werk.

Door de inzet van S4Groei als onafhankelijke implementatiebegeleider/interne projectbegeleider, zal de implementatie snel en vooral soepel verlopen!

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!