Over S4Groei

Ons verhaal

S4Groei is september 2017 opgericht door Hans Stout en Heleen Stout-Hoogendoorn, vanuit de drive om effectief bij te dragen aan de groei van mensen en organisaties. Vanuit het grote netwerk kan altijd de juiste vakspecialist worden ingeschakeld, wanneer de kennis binnen S4Groei niet toereikend is.

Hans Stout

Hans heeft van uit de praktijk bij veel bedrijven in de ‘keuken’ kunnen kijken, vanuit verschillende leidinggevende rollen. Hans is onder andere bedrijfsleider, productieleider en servicemanager geweest bij verschillende productiebedrijven en machinebouwers. Daarnaast is Hans een aantal jaar business consultant geweest bij een leverancier voor ERP software. Tijdens deze leidinggevende functies heeft Hans in de avonduren de HBO opleiding Technische Bedrijfskunde gedaan met als afstudeeropdracht, de productie van machines modulair maken.

Deze brede ervaring maakt, samen met zijn theoretische achtergrond als technisch bedrijfskundige, dat Hans gedegen kennis heeft van bedrijfsprocessen en manieren van bedrijfsvoering. Met deze gedegen kennis en ervaring kan Hans van aanzienlijke meerwaarde zijn bij het optimaliseren en structureren van uw organisatie.

Heleen Stout

Heleen heeft jarenlange ervaring in het voeren van de financiële administratie in verschillende bedrijven. Vanuit de drive om een zo accuraat mogelijke financiële administratie te verzorgen heeft Heleen al menig jaarrekening voorbereid.

Het doen van snelle facturatie, sluitende boekhouding en goede belastingaangifte van de omzet is voor Heleen dagelijks werk. Vanuit deze ruime ervaring kan Heleen u veel financieel administratief werk uit handen nemen.

Onze werkwijze

  • Richten

  • Inrichten

  • Verrichten

Hans Stout

S4Groei is de deskundige partner die u onafhankelijk kan adviseren, en ook daadwerkelijk uitvoerend kan assisteren bij het optimaal functioneren van uw medewerkers en organisatie.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!