Doorlooptijdverkorting
f2

Kunnen we nog sneller leveren?

Ieder is als consument gewent aan steeds kortere levertijden. Bijna iedere organisatie heeft de uitdaging om de tijd tussen order en levering (levertijd) zo kort mogelijk te houden, zeker als de vraag naar producten en diensten toeneemt. Daarvoor is het concept doorlooptijdverkorting bedacht.

Doorlooptijdverkorting

Over het algemeen is de overtuiging dat de levertijd niet zomaar korter kan. Als meer specifiek per order wordt gekeken, blijkt toch regelmatig dat er een ‘wachttijd’ zit tussen het moment van order en dat de order intern ook daadwerkelijk wordt opgepakt. Tussen het moment dat de order wordt opgepakt en daadwerkelijk wordt geleverd (doorlooptijd), is regelmatig sprake van nog veel langere wachttijd. De tijd dat echt effectief aan een order wordt gewerkt, blijkt veelal slechts een percentage te zijn van totale doorlooptijd.

Het verminderen van de ‘wachttijd’ is in de regel direct verkorting van de doorlooptijd en levertijd. S4Groei heeft ruime ervaring in het inzichtelijk maken en aanzienlijk verminderen van de wachttijden.

S4Groei heeft ruime ervaring in het inzichtelijk maken en aanzienlijk verminderen van de wachttijden.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!