Strategie en beleid
f2

Op welke manier krijg ik mijn mensen mee in mijn plannen?

Een duidelijke strategie en een helder beleid is de houvast voor iedereen in het bedrijf. Het maakt duidelijk waar het bedrijf in de toekomst naar toe wil, welke punten de nadruk krijgen en op welke manier de gestelde doelen worden gerealiseerd. Op deze basis kunnen uiteindelijk ook effectieve functioneringsgesprekken (of anders gezegd, ontwikkelgesprekken) worden gehouden.

Wellicht heeft uw bedrijf nog geen strategie en beleid opgesteld, of zijn deze niet voldoende duidelijk en helder. Geen nood. Uw bedrijf is niet de enige en zonder lukt het ook om het werk gedaan te krijgen.

Strategie en beleid

Als er echter in uw organisatie behoefte is aan:

  • Meer duidelijkheid in bevoegdheden;
  • Eenheid (niet langs elkaar heen praten);
  • Juiste prioriteiten stellen en behalen;

Kan een duidelijke strategie en een helder beleid hierbij zeker helpen. Effectieve ontwikkelgesprekken met uw medewerkers, gebaseerd op uitgewerkte functieomschrijvingen maken dit geheel compleet en helpen om uw plannen ook daadwerkelijk ten uitvoer te brengen.

Vanuit de brede praktijkervaring gebaseerd op de theoretische kennis, kan S4Groei u van dienst zijn bij het (opnieuw) opstellen van een duidelijke strategie en een helder beleid.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!