Procesoptimalisatie
f2

Hoe krijg ik meer inzicht in mijn organisatie? … Procesoptimalisatie!

Een duidelijke strategie en helder beleid, maar een bedrijfsproces dat hier niet op aansluit, is zeker niet optimaal. Integendeel, dit zorgt slechts voor frustratie en stagnatie van de groei. Doelstellingen worden regelmatig bijgesteld of opnieuw geformuleerd, maar vaak niet door vertaald naar de (uitvoerende) bedrijfsprocessen. Dit geeft onduidelijkheid en wrijving in de organisatie.

Verder blijkt met regelmaat dat de te nemen processtappen niet overzichtelijk in kaart zijn gebracht. Het is daarmee ook moeilijk is om op deze processtappen de voortgang en prestaties te volgen en er dus op in te grijpen.

Procesoptimalisatie

Behalen van doelstellingen

Het optimaliseren/herstructureren van de bedrijfsprocessen (procesoptimalisatie) en het in kaart brengen hiervan, is dus van grote meerwaarde voor het behalen van de doelstellingen van de organisatie. Dit vraagt een frisse en kritische blik.

Mensen uit eigen organisatie zijn doorgaans teveel gewent aan de huidige manier van werken, om met een frisse, kritische blik opnieuw naar de bedrijfsprocessen te kijken.

Het is het meest effectief om hierbij een externe partner in te schakelen met ervaring in dergelijke optimalisatieprocessen. S4Groei kan u met een strategische en kritische blik en ruime ervaring op dit gebied, uitstekend van dienst zijn bij procesoptimalisatie.

70%
Omzetstijging

Het optimaliseren/herstructureren van de bedrijfsprocessen en het in kaart brengen hiervan, is dus van grote meerwaarde voor het behalen van de doelstellingen van de organisatie.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!